Τρίτη 17 Νοεμβρίου 2020

Πληρωμές για το επίδομα ανεργίας ΟΑΕΔ

Mε απευθείας κατάθεση στους τραπεζικούς λογαριασμούς των δικαιούχων θα ολοκληρωθεί η καταβολή  για το επίδομα ανεργίας ΟΑΕΔ.

Στο πλαίσιο των νέων κυβερνητικών μέτρων για τη στήριξη της αγοράς εργασίας και την άμεση και αποτελεσματική ανακούφιση των ανέργων, αποφασίστηκε η δίμηνη παράταση καταβολής της τακτικής επιδότησης ανεργίας, της επιδότησης μακροχρόνιας ανεργίας και του βοηθήματος ανεργίας αυτοαπασχολουμένων, σε όσους επιδοτούμενους ανέργους έληξε ή λήγει η επιδότησή τους εντός Σεπτεμβρίου, Οκτωβρίου, Νοεμβρίου και Δεκεμβρίου του 2020, σύμφωνα με την Κ.Υ.Α. 47166/1180/16.11.2020 (ΦΕΚ Β' 5051/16-11-2020).

Για όσους ανέργους έληξε η επιδότησή τους στο χρονικό διάστημα 1-19 Σεπτεμβρίου, το ποσό που αντιστοιχεί στη δίμηνη παράταση θα καταβληθεί την Παρασκευή, 20 Νοεμβρίου.

Για όσους ανέργους έληξε η επιδότησή τους στο χρονικό διάστημα 20 Σεπτεμβρίου - 19 Οκτωβρίου, το ποσό που αντιστοιχεί στον πρώτο μήνα της παράτασης θα καταβληθεί την Παρασκευή, 20 Νοεμβρίου, ενώ η καταβολή του δεύτερου μήνα παράτασης θα έχει ολοκληρωθεί εντός του Δεκεμβρίου.

Για όσους ανέργους έληξε η επιδότησή τους στο χρονικό διάστημα 20-31 Οκτωβρίου, το ποσό που αντιστοιχεί στον πρώτο μήνα της παράτασης θα καταβληθεί εντός Νοεμβρίου, ενώ η καταβολή του δεύτερου μήνα παράτασης θα έχει ολοκληρωθεί εντός του Δεκεμβρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο στόχος των νέων προγραμμάτων στα σχολεία

Το νέα προγράμματα σπουδών στα σχολεία αλλάζουν  ολόκληρη τη διδασκαλία και τη μάθηση σε μια προσπάθεια να σταματήσει και η άκριτη αποστήθι...