Δευτέρα 2 Νοεμβρίου 2020

Αυτοί είναι οι δικαιούχοι για το επίδομα 534 ευρώ

Οι εργαζόμενοι τίθενται σε προσωρινή αναστολή σύμβασης εργασίας δικαιούνται το επίδομα 534 ευρώ, σύμφωνα με ό,τι ανακοίνωσε ανακοίνωσε ο υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας 

Οι εργαζόμενοι επιχειρήσεων, ανά την επικράτεια, που πλήττονται σύμφωνα με τη διευρυμένη λίστα ΚΑΔ Απριλίου, δύνανται να τεθούν σε προσωρινή αναστολή σύμβασης εργασίας και είναι δικαιούχοι αποζημίωσης ειδικού σκοπού, αναλογικά με το διάστημα που τίθενται σε αναστολή, υπολογιζόμενης επί ποσού 534 ευρώ τον μήνα.

Για το ανωτέρω χρονικό διάστημα καλύπτονται από τον Κρατικό Προϋπολογισμό αναλογικά και οι πλήρεις ασφαλιστικές εισφορές, υπολογιζόμενες επί του ονομαστικού μισθού.

Για τις επιχειρήσεις που κλείνουν με εντολή δημόσιας αρχής, αναστέλλεται υποχρεωτικά η σύμβαση εργασίας των εργαζομένων.

Οι επιχειρήσεις, για όσο χρονικό διάστημα μετά την άρση της αναστολής, υποχρεούνται να διατηρήσουν τον ίδιο αριθμό εργαζομένων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο στόχος των νέων προγραμμάτων στα σχολεία

Το νέα προγράμματα σπουδών στα σχολεία αλλάζουν  ολόκληρη τη διδασκαλία και τη μάθηση σε μια προσπάθεια να σταματήσει και η άκριτη αποστήθι...