Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2020

Ημερομηνίες και διαδικασίες για τα επιδόματα 400 και 800 ευρώ

Οι μακροχρόνια άνεργοι, για να λάβουν το επίδομα 400 ευρώ θα χρειαστεί επικαιροποίηση στοιχείων. 

Πρόκειται για μια απλή διαδικασία που θα γίνει μέσω της ειδικής πλατφόρμας. Ουσιαστικά, οι δικαιούχοι θα πρέπει να επιβεβαιώσουν (ή να καταχωρήσουν για πρώτη φορά) τα στοιχεία τραπεζικού λογαριασμού και το ονοματεπώνυμό τους. 

Σε δύο φάσεις θα γίνει η καταβολή της αποζημίωσης ειδικού σκοπού, το επίδομα 800 ευρώ, στην αναλογία του, για τους εργαζόμενους που μπήκαν σε αναστολή εργασίας κατά το μήνα Νοέμβριο λόγω των μέτρων για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορωνοϊού.

Την Τρίτη, 24 Νοεμβρίου λήγουν οι αιτήσεις  για τις αναστολές συμβάσεων εργασίας των εργαζομένων που εργάζονται σε επιχειρήσεις που έκλεισαν τον Νοέμβριο με κρατική εντολή.

Από τον επόμενο μήνα, τον Δεκέμβριο θα αρχίσει να καταβάλλεται το επίδομα προς τους εργαζόμενους και τους υπάλληλους που τέθηκαν σε καθεστώς αναστολής σύμβασης εργασίας κατά τον μήνα Νοέμβριο, εξαιτίας των περιοριστικών μέτρων που έλαβε η κυβέρνηση, προκειμένου να ανασχεθεί η εξάπλωση στα κρούσματα του κορωνοϊού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο στόχος των νέων προγραμμάτων στα σχολεία

Το νέα προγράμματα σπουδών στα σχολεία αλλάζουν  ολόκληρη τη διδασκαλία και τη μάθηση σε μια προσπάθεια να σταματήσει και η άκριτη αποστήθι...