Σάββατο 4 Απριλίου 2020

Supportemployees.yeka.gr: επίδομα 800 ευρώ - Προθεσμίες

Το έκτακτο επίδομα 800 ευρώ αίτηση στο supportemployees.yeka.gr. Παράταση των προθεσμιών για τους εργαζόμενους των πληττόμενων επιχειρήσεων, για τη λήψη της οικονομικής ενίσχυσης των 800 ευρώ, ενεργοποιεί το υπουργείο Εργασίας. Οι αιτήσεις που έχουν υποβληθεί μέχρι τώρα είναι  λιγότερες, σε σχέση με τον εκτιμώμενο συνολικό τον αριθμό των εργαζομένων που είναι δικαιούχοι.

Μέχρι και χθες, μετά από τρεις μέρες λειτουργίας της πλατφόρμας Εργάνη supportemployees είχαν υποβληθεί περίπου 130.000 αιτήσεις, από υποψήφιους δικαιούχους, με λήγοντες ΑΦΜ σε 1, 2 και 3. Ο αριθμός είναι πολύ μικρός και εφόσον συνεχιστεί με τον ίδιο ρυθμό η ροή των αιτήσεων, αποκλείεται να καλυφθεί μέχρι τις 10 Απριλίου, που λήγει η προθεσμία, ο τελικός αριθμός εργαζομένων.
Σύμφωνα με τις ανακοινώσεις (στις 30 Μαρτίου) των αρμόδιων υπουργών Οικονομικών και Εργασίας, Χρήστου Σταϊκούρα και Γιάννη Βρούτση, ο συνολικός αριθμός των δικαιούχων εργαζομένων του επιδόματος των 800 ευρώ, φτάνει σε 1.700.000 εργαζόμενους των επιχειρήσεων που πλήττονται από την πανδημία του κορονοϊού.

Η πλατφόρμα για την υποβολή των αιτήσεων άνοιξε την Τετάρτη, 1η Απριλίου και οι αιτήσεις υποβάλλονται ανάλογα με το τελευταίο ψηφίου του ΑΦΜ. Έτσι, μέχρι και χθες υπέβαλαν αιτήσεις περίπου 130.000 δικαιούχοι, με λήγοντες ΑΦΜ σε 1 και 2.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο στόχος των νέων προγραμμάτων στα σχολεία

Το νέα προγράμματα σπουδών στα σχολεία αλλάζουν  ολόκληρη τη διδασκαλία και τη μάθηση σε μια προσπάθεια να σταματήσει και η άκριτη αποστήθι...