Τρίτη 7 Απριλίου 2020

Επίδομα 800 ευρώ: Οι ημερομηνίες πληρωμής

supportemployees.yeka.gr : Πότε θα γίνει η πληρωμή για το επίδομα των 800 ευρώ - Σε τρεις δόσεις θα καταβληθούν στους εργαζόμενους που έχουν ξεκινήσει ήδη να υποβάλλουν υπεύθυνες δηλώσεις στην πλατφόρµα supportemployees.yeka. Ειδικότερα οι εργαζόμενοι που θα υποβάλλουν υπεύθυνες δηλώσεις με βάση το ΑΦΜ μέχρι τις 10 Απριλίου θα πληρωθούν στις 15, 16 και 17 Απριλίου.

Στην συνέχεια όσοι υποβάλλουν τις υπεύθυνες δηλώσεις τους από τις 10 Απριλίου μέχρι τις 20 Απριλίου θα πληρωθούν 25, 26 και 27 Απριλίου ενώ όσοι υποβάλλουν το διάστημα από 20 ως 30 Απριλίου θα πληρωθούν 5, 6 και 7 Μαΐου.

Σύμφωνα με τον σχεδιασμό του υπουργείου Εργασίας μόλις ολοκληρωθεί η διαδικασία υποβολής των υπεύθυνων δηλώσεων με το ΑΦΜ το σύστημα θα κλείσει για την υποβολή νέων αιτήσεων και θα επιτρέπονται μόνο διορθώσεις. Το σύστημα θα ανοίξει ουσιαστικά από τις 15 Απριλίου όπου θα μπορούν να υποβληθούν νέες υπεύθυνες δηλώσεις των εργαζομένων μέχρι τις 20 Απριλίου. Στην συνέχεια θα κλείσει πάλι το σύστημα για νέες αιτήσεις προκειμένου να γίνουν διορθώσεις τις ημέρες 21, 22 και 23 Απριλίου. Θα ανοίξει στην συνέχεια πάλι το σύστημα υποβολής νέων υπεύθυνων δηλώσεων μέχρι τις 30 Απριλίου για να κλείσει οριστικά. Θα επιτραπούν διορθώσεις στις αιτήσεις που έχουν ήδη υποβληθεί το διάστημα 1η Μαΐου, 2 και 3 Μαΐου για να γίνει η τελευταία πληρωμή 5, 6 και 7 Μαΐου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο στόχος των νέων προγραμμάτων στα σχολεία

Το νέα προγράμματα σπουδών στα σχολεία αλλάζουν  ολόκληρη τη διδασκαλία και τη μάθηση σε μια προσπάθεια να σταματήσει και η άκριτη αποστήθι...